Smart City Center

Het Smart City Center is te vinden op de A. Hofmanweg 1a, gelegen op het ‘Onder de Toren’ complex nabij de voormalige KPN toren in de Waarderpolder. Deze locatie is een co-working space voor bedrijven, start-ups en zpp’ers die zich aangetrokken voelen tot de Smart City gedachte. Er zijn werkplekken beschikbaar voor bedrijven en mensen die vooruit willen lopen op het gebied van innovatie. Daarnaast zijn er ook ruimtes voor prototype ontwikkeling, vergaderingen, meet-ups en events.

Co-working

Co-working is een stijl van werken die een gedeelde werkomgeving en onafhankelijke activiteit omvat. In tegenstelling tot een typische kantooromgeving, zijn co-workers geen werknemers van hetzelfde bedrijf of organisatie, maar vormen ze een verzameling van zelfstandigen. De co-working space van Smart City Haarlem vormt een community van mensen die graag naar de toekomst kijken en op een innovatieve manier te werk gaan. Uiteraard is er ruimte voor jouw eigen werkzaamheden, maar we hopen ook dat we je kunnen inspireren om een bijdrage te leveren aan (een project van) Smart City Haarlem. We zijn continu opzoek naar co-workers, zpp’ers en project-/innovatiemanagers die (betaald) willen deelnemen aan onze projecten. Schrijf je in voor een gratis proefdag of vraag een rondleiding aan, en join the Smart City-movement!

Vergaderen

Het Smart City Center heeft meerdere vergaderlocaties beschikbaar voor co-workers en voor buitenstaanders. Beleef jouw vergadering of evenement met 2 tot 55 mensen in een betaalbare dock professionele vergaderruimte waar (bijna) alles gehost kan worden. Bekijk hier onze vergaderruimtes en reserveer direct.

Smart Building

Smart City Haarlem streeft ernaar om het eigen Smart City Center tot een Smart Building te maken. De oplossing om een gebouw of werkruimte(s) slimmer en duurzamer te maken. Met bijvoorbeeld als functionaliteit real-time inzicht in het verbruik van het gebouw, maar ook het eenvoudig vinden en reserveren van werkplekken en vergaderzalen valt hieronder. Met Smart Building wordt via het bestaande Wi-Fi-netwerk en extra sensoren, data verzameld op één centraal smart building-platform. Hierdoor kan een gebouw efficiënter om gaan met energie verbruik en geef je de gebruikers de ideale werkplek.