Een slimme stad

voor ons allemaal

Smart City Haarlem is een platform voor innovatie in Haarlem. Wij dagen bedrijven, organisaties, inwoners, gemeenten en kennisinstellingen uit om innovatieve ideeën en oplossingen voor stedelijke vernieuwingen te realiseren. Dit doen wij door het slim gebruiken van data afkomstig van sensoren, smart phones, smart meters en GPS tracking.

over ons

Wij verbinden ideeën op het gebied van Smart City met innovatieve projecten en oplossingen. Dit draagt direct bij aan de leefbaarheid en economische ontwikkeling van Haarlem en haar omgeving. We zijn actief in verschillende Smart City transitiepaden, waarin we samenwerken met organisaties, die vooraan staan op het gebied van innovatie.

ons doel

Smart City Haarlem heeft de ambitie om de stad van de toekomst te ontwikkelen. We willen van Haarlem een Smart City maken. Een stad die voorloopt op het gebied van innovatie en slimme oplossingen. Een proeftuin van innovatie. We koppelen corporates aan start-ups, maar zijn er ook juist voor lokale MKB-bedrijven.

slimme werkplek

Smart City Haarlem is gevestigd op het ‘Onder de Toren’-complex, dat ligt onder de oude KPN in het Haarlem Business Park.

Er zijn slimme werkplekken ingericht voor bedrijven en start-ups die vooruit willen lopen op het gebied van innovatie. Daarnaast zijn er ook ruimtes beschikbaar voor protype ontwikkeling, living labs, events, meet-ups en vergaderingen.

  • 14 min. – Met de auto vanuit Amsterdam (Zuidas):
  • 12 min. – Met de auto vanaf Schiphol:
  • 5 min. – Met de fiets vanaf Haarlem (NS):
  • 3 min. – Lopend vanaf Spaarnwoude (ns):

Maak onderdeel uit van de slimme stad en huur een werkplek

SMART BASIC

75,-

per maand

SMART FLEX

Meest gekozen

149,-

per maand

SMART ALL-IN

249,-

per maand

Smart City Haarlem